Digitális Témahét 2020

Intézményünk, a Győri Radnóti Miklós Általános Iskola már negyedik éve résztvesz a Digitális Támahét programjában. Az elmúlt évben több pályázattal is indultunk, melyek közül az egyik munkánk a Digitális Pedagógiai Módszertani Központ különdájában részesült. Ennek az elismerésnek köszönhetően 3 pedagógus részt fog venni az Abacusan robot pedagógiai alkalmazása című továbbképzésen, továbbá negyedévre 5 db Abacusan robot is intézményünkhöz fog kerülni.

A 2020-as DTH rendhegyó körülmények között került megrendezésre, hiszen a COVID19 miatt kialakult helyzetben az egész országban eleve digitális módszerekkel zajlott az oktatás. De nemcsak az oktatás, hanem minden más esemény is digitálisan kellett, hogy megszevezésre kerüljön. Már a március 15-i ünnepség is így került lebonyolításra március 13-án, noha akkor még csak nagyobb iskolai rendezvényeket nem volt szabad szervezni.

Iskolánk május első hetében egy egész napos rendezvény keretében minden évben meg szokott emlékezni névadója, Radnóti Miklós születési évfordulójáról. Ebben az évben természetesen erre is digitálisan került sor. Minden osztály minden tanulója több tanóra keretében is erre az eseményre készült, hozott létre különféle digitális alkotásokat, melyeket egy digitális hirdetőfalon helyeztünk el.

A munkákhoz kapcsolódó áttekintő dokumentumok (osztályonkénti munkák és a tanulók által küldött levelek, stb.) ebben a mappában érhetők el. A pályázati alapdokumentumok pedig tételesen kiemelve itt:

A kész munkákat ezen a publikálásra szánt felületen lehet elérni:
https://wke.lt/w/s/fD9RKb

De beágyazva itt is megtekinthető: